Duni 2 år ?

God morgon, idag är jag kalas bakis! ? Vilken fantastiskt fin dag vi hade i går. Från morgon till kväll blev hon firad vårat älskade lilla Dun. 

Jag vaknade vid 05.30, utav Duni ? Här gick det inte att smyga upp i förväg och komma in sjungandes inte. Hon väckte både mig och Jullis som sovit tillsammans med oss nu när David varit borta. ❤️ Så jag gick upp och bad dem ligga kvar, hämtade paketen och en ballong. Sen sjöng vi och öppnade paket. Hon är så mycket, gör så mycket miner, och när hon såg var det var som gömde sig under allt papper så sa hon “waaaaow” ?. 

Så mysigt, vi saknade dock pappan.

Happy little nugget.

Strax efter att vi gått upp så kom min mamma och pappa in smygandes genom dörren och sjöng ”ja må hon leva” Duni blev Överlycklig! ?

De hade med sig smoothie, en liten tårtbit utav mammas daddel tårta som Duni älskar, pappa gjorde äggröra och några skivor pastrami kalkon. Bara Dunis favoriter. ?

Medans vi åt frukost så åkte pappa till Arlanda för att hämta David och Nenne. Så lagom till att Duni var klar kom pappan äntligen hem. Kanske bästa presenten (för oss alla). Som vi saknat honom. ❤️

Duni fick en röd fin trehjuling med en liten korg på och en liten hjälm till det utav mamma, pappa & Nenne. ? Sååå fin. I korgen låg det såpbubblor. Som självklart skulle blåsas med på en gång. Så vi klädde på oss och fick ut allihopa. Alla skulle blåsa, men viktigast var det att Della blåste. Så söta de där två tillsammans. ❤️

Sen åkte hon till förskolan. Eftersom att Duni älskar djur så tänkte jag att lite djur tema på kalaset är en bra idé. Vilket blev väldigt uppskattat. Fick så många frågor om vart djuren på tårtan är ifrån. Jag köpte dem på leklust.. finns nog på de flesta leksaksaffärer skulle jag tro.

Naked cake med choklad och hallon smak.
Ballonggirlangen som jag och Sofia knåpade ihop dagen innan fick hänga ovanför bordet. En väldigt fin detalj ( enligt mig ).

På eftermiddagen kom mamma & pappa sen kom Nanette & Ella. ❤️ Efter det haglade det in vänner och familj. ❤️?? Så otroligt tacksam över alla fina människor vi har i vårat liv, alla genuint fina varma och omtänksamma människor som våra barn får växa upp med. ❤️❤️❤️❤️❤️

Födelsedagsbarnet somnade mitt i kalasandet.. väldigt trött efter en dag med paketöppning och sjungande. ????❣️?

Tusen tack för alla grattishälsningar på instagram. Ni är BÄST. ❤️

Puss

Puss Ditte

En kommentar om “Duni 2 år ?

  1. Eva says:

    Vilken underbar födelsedag lilla Duni fick- sååå mysigt .trevligt med alla överraskningar ❤ Grattis till finaste Dunet. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.