Duni Tinella Svanfeldt

Så otroligt glad för att just hon kom till oss, att hon gjorde våran lilla familj helt komplett. Idag har vi firat det tillsammans med alla vi älskar mest och Wow vilken underbar dag vi haft, morgonen var lite smått stressig men jag gjorde yoga andning varjegång jag kände att jag höll på att stressa för mycket och det hjälpte väldigt bra ??. Allt blev så fint, mickis hade bakat finaste bakelserna! Så goda också! Vid 13 kom alla våra underbara älskade finaste människor. Så otroligt tacksam över att vi har så många genuint fina vänner och familj i vårat liv. ??❤️ Duni kommer att växa upp med så otroligt mycket kärlek runt om kring sig, precis som Jouline och Della gjort. Tack älskade ni för att ni kom och gjorde hennes namnfest så fin. 
Vi hade köpt en pinjata till alla barns stora förtjusning ?? och på present bordet la vi ett akvarellpapper där alla som kom fick stämpla sitt fingeravtryck, såååå fin blev den och så himla fint minne att ha för Duni sen. Kommer att rama in den och hänga i hennes rum. ❤️ Och min älskade lillasyster blev Dunis fadder, tacka gudarna för att hon finns i vårat liv. Genuint äkta inifrån och ut. Vi älskar dig mest av allt. 
Nu har jag packat det sista, i morgon åker vi till Göteborg. Ska bli så skönt att sova nu, tåget går alldeles för tidigt i morgon sååå nu Natti. ❤️ 


Puss Ditte

13 kommentarer om “Duni Tinella Svanfeldt

 1. Maria says:

  Hej!
  Hur gjorde du fadderbrevet? Vi skall snart ha namngivelse för vår Eddie och jag har ännu inte gjort fadderbreven till våra två faddrar ?
  Tack för en fin och inspirerande blogg ♥️

   • Helena says:

    Ser att så många fler frågat om de små fina namndekorationerna till tårta och muffins. Gör din vän och säljer?! Om inte så kanske läge för henne att starta upp något nu, Hahahha. Så himla fina

    • dittesvanfeldt says:

     Jo absolut men det beror nog lite på vart du bor? ☺️ hon heter bakemehappybym på Instagram. Jag har taggat henne i mina bilder från Dunis namnfest så du kan hitta henne där ?

 2. Sarah says:

  Så fint och du ger jämt massa härlig inspiration! Vart är “namn-vimplarna” ifrån? ?

  • dittesvanfeldt says:

   I Knivsta.. men om du gå in på hennes Instagram och pratar med henne så kanske det kan lösa sig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.