Dunis första tid i livet

I annonssamarbete med Onceupon ❣️
Ofta sitter jag och bläddrar i bildalbumet i mobilen för att se tillbaka på bilder och minnas fina stunder som man haft tillsammans med vänner och familj. Länge har jag tänk att jag vill sammanställa alla fina minnen i en bok. Som man sen kan bläddra i tillsammans med barnen. Ett av mina mysigaste barnminnen är när jag hälsade på hemma hos farmor och farfar och vi satt och tittade i alla fotoalbum som farmor hade. Det är något speciellt med att se bilder på sig själv från när man var liten..
Med hjälp av Once Upon appen var det väldigt smidigt och enkelt att knåpa ihop sin alldeles egna bok med fina minnen. ??❤️
Jag filmade en liten snutt för att visa hur enkelt det är:

Jag började med att göra en bok till Duni eftersom att hon fyller år på onsdag så tyckte jag att det passade fint. En bok fylld av bilder från hennes första tid i livet. Hur fint är inte det? En riktigt bra present tycker jag. ❤️
Med koden “ditte20” får ni nu 20% rabatt på en beställning hos once upon.
Hon älskar att titta på bilder på sig själv, Della, Jullis och mig och David. Så detta blev en riktigt hitt. “Nämen MAMMA titta DUNE i boken” ??

Ser ni vad fin boken är? ??❤️ Jag kommer definitivt göra fler, som ni såg i filmsnutten ovan har jag börjat på en “Della” bok och en “sommaren 2018”.

Självklart har den fått en plats bland favorit böckerna i Dunis bokhylla.

Puss Ditte

En kommentar om “Dunis första tid i livet

  1. Eva i Malmö says:

    Så konstigt – skrev tidigare ett inlägg men kan inte se det i kommentarfältet – försöker igen:-). Jättefin bok, fina bilder och mycket inspirerande. Mina barn är dock utflugna men kanske det kommer barnbarn:-). Raringen Truls, vart har han tagit vägen? Har inte sett till honom på längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.