Dunis rum

God morgon, här vaknade vi vid 04 utav att Duni kräktes över hela mig. Ingen kräksjuka nä tack och lov för det, men hennes hosta är inte kul.. hosta hosta hosta och så blev det så. Så upp och duscha och byta lakan, ge hostmedicin och sen somna om igen. ?

Snön ligger som ett tunt täcke ute.. känns konstigt. Vi badade i förra veckan. ?

Hur som helst, Duni har ju fått en ny säng i sitt rum. Jag frågade er på instagram om ni hade några tips på vart jag kunde hitta fina lakan nu när hon har ett stort täcke och kudde. Fick sååå många tips. Midnatt, Åhléns, garbo&friends, hm home m.m. Det hon har nu är från Åhléns. Men har beställt från midnatt. ?

Sängen är från Ikea och heter Nordli.

Färgen på väggarna och tavellister är MOHAIR från Jotun lady, extra matt. ?

Nu ska vi göra frukost här hemma.

Hoppas ni får en fin dag.

PUSS på er ❤️

Puss Ditte

7 kommentarer om “Dunis rum

 1. Annica says:

  Så himla fint ? Vi ska renovera vår sons sovrum till hösten. Han kommer då vara två år och funderar mycket på det här med säng… vårt första barn. Han sover idag i spjälsäng, nyfiken över hur era tankar gick när ni valde säng till Duni?
  Kram

  • Ditte Svanfeldt says:

   Tack så mycket ❤️
   Vi ville ha en ganska låg säng med förvaring under.. hittade denna och slog till. Men jag tror vi kommer behöva sätta upp en skyddsplanka på sidan så hon inte rullar ner. ☺️

 2. Emma says:

  Hej!
  Så fin säng! Vår dotter blir två i juni och vi tänker också mycket på säng. Idag sover hon i spjälsäng. Sover duni i den där fina utan att ramla ner? Verkar så praktisk med lådorna under, men är den hög?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.