Egentid

I går plockade jag upp Jullis efter skolan och åkte in till stan. Vi checkade in på Hotell Villa Anna, samma rum som jag och David bodde i ett dygn när vi gifta oss för 6 år sen ?❤️Vi lämnade väskorna på rummet och gick sen till Miss Voon. ?? Bästa.

Maten är så jäkla god!


Vi rullade vidare med mätta magar till hemmakväll. Köpte varsin godispåse och gick sen tillbaka till hotellet. Jullis hoppade ner i badet och jag la en ansiktsmask och tog en varm dusch medans bastun värmdes upp. ( jaaa det är så lyxigt, det finns både bubbelbad och bastu i rummet. ) ?? Vi unnade oss.
Sen slängde vi oss i sängen. Kollade på efterlyst och pratade om allt mellan himmel och jord. Beställde frukost till rummet och somnade sen gott. Älskar sängarna här. Vi ska köpa en ny till oss, funderar på om det får bli en sån som de har här på hotellet. Vet att David också tycker de är väldigt sköna.
Vi har sovit väldigt gott. Jag vakande några gånger utav ren rutin. Men väldigt skönt att bara kunna somna om ostört utan att ha ett litet fjun på sitt huvud. ?

Vid halv 8 kom frukosten. Jullis äter fortfarande lite kött, så hon beställde bacon och skinka till sin smörgås. Fått många frågor om hur vi gjort med Duni, om hon äter vego på förskolan osv. Och nej. Men hemma äter vi inget kött längre. I skolan och hos andra får de välja själva..


Vi tog med oss brickorna till sängen. Nu ligger vi här, mätta och belåtna. Kollar på animal planet och ska snart börja göra oss i ordning för att ta en tur på stan. ❤️ Så himla mysigt med sån här egentid.
Puss

Puss Ditte

En kommentar om “Egentid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.