En adventskalender till mig

I ett väldigt stolt annonssamarbete med Yves Rocher ❣️
Så vill jag tipsa er om deras adventskalender med fullsize botaniska produkter i 24 stycken tygpåsar. Är det fler än jag som älskar känslan innan julen? Den där som man alltid hade som liten? Att varje morgon fram till jul få öppna ett litet packet på morgonen, eller en lucka i chokladkalendern, eller luckan från tv-kalendern efter att ha ätit frukost framför den? ?⛸??? Den stämningen. Jag försöker skapa den för mina barn varje år. Och i år får även jag känna den i och med att jag varje morgon får öppna en påse. Jag har köpt en till min lillasyster också, så även hon får lite härlig julkänsla. ❤️
Vill du beställa en Adventskalender och skämma bort dig själv, eller varför inte ge bort till någon du tycker mycket om? Klicka HÄR ❣️ Pass på för det är begränsad upplaga och den tar slut fort. Adventskalendern kostar 799kr men man får produkter till ett värde av 2112kr ! ???
Jag har tjuvkikat lite ? kunde inte hålla mig. Några utav mina absoluta favoriter är med. Bland annat det här Micellara vattnet, “rengörings vatten” som jag alltid använder efter att ha rengjort med ansiktsrengöring.. man sen verkligen att det finns orenheter kvar när man använder denna. Plus att den återfuktar. ??

Dessutom kommer det med fina klämmor och ett härligt retro snöre som man kan hänga upp påsarna i. Jag valde att hänga min såhär i sovrummet ?

Puss Ditte

En kommentar om “En adventskalender till mig

  1. Barajag says:

    Hej!
    Jag är en relativ ny besökare som även jag fick ett barn som kommer att behöva hjälp med det mesta. Hon är bara 2 år, men även här kommer det bli aktuellt med assistans, hjälpmedel etc. Jag suger åt mig av alla erfarenheter och undrar om du skulle vilja visa lite hur det ser ut i Dellas rum, hur är ert badrum anpassad och hur är vardagen med assistenter? Jag förstår att detta kanske är uttjatade frågor, men om du skulle vilja ägna ett inlägg om det skulle jag bli väldigt glad…och vill du inte det så förstår jag helt.
    Tack för en sådan fin blogg. Jag hade gärna läst era erfarenheter med Della och familjen i bokform i framtiden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.