En av mina bloggkollegor

Bloggen har inte alltid varit mitt jobb, började blogga när jag var mycket yngre med då mest för min egen skull ( hade inga läsare ) för 3 år sen började jag blogga hos femme, blev sen kontaktat utav allt för föräldrar och nu ett år senare är jag som ni vet här hos vi med barn och loppi gruppen. Har alltid känt mig väldigt ensam i mitt bloggande då man inte ” går ” till jobbet på samma sätt, man har inte kollegor att bolla ider med, äta lunch med osv. Men nu hos vi med barn känner jag så stor skillnad, jag har fått kollegor ❤️ vi är en grupp tjejer och killar som peppar varandra dagligen, vi har ett kontor där vi får vara hur mycket vi vill, bara det är ju himla lyxigt tycker jag.
 En utav mina nya kollegor är årets baby blogg Claudia Concha ❤️ Jag har följt henne länge både på Instagram och bloggen och är väldigt glad över att få ha henne som kollega & bollplank och hoppas vi kommer träffas mycket framöver. En genuint fin mamma men väldigt mycket Goo i sig! Många känner nog igen henne från bland annat skilda världar, tyskungen & fjällbackamorden då hon även är skådespelerska. Hon och hennes man har nydligen gjort filmen “den enda vägen” har ni inte sett det? Gör det❣️ 

Detta är i varjefall ett till av mina bästa bloggtips, Claudia delar med sig utav livet som mamma med allt vad det innebär, inredning, mat, mode för både mamma och barn. Spana gärna in hennes eget klädmärke ; Pocci pocci så fina saker till barn. ? 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.