En av mina morgonrutiner

I annonssamarbete med Twistshake

God morgon ❤️

Tänkte berätta om en av mina morgonrutiner, tror det är fler än jag som gör detta under morgonen..

Diskar nappflaskor Duni dricker ca 240 ml välling kvällen i sängen innan hon ska sova och ofta, i varje fall just nu så dricker hon samma mängd innan förskolan.. efter frukosten. Som för tillfället inte går i alls. Hon tycker inte att hon har tid att äta. Men “lelle” slinker i.

Så efter lämning diskar jag kvällens och morgonens flaskor, även Dellas flaskor och medicin koppar hänger jag i Diskstället . Tidigare har jag lagt ut papper på diskbänken och ställt alla delar på men det här är väldigt mycket bättre! Mer hygieniskt ( vilket är extra viktigt för Della ) sen tar det väldigt lite plats i köket. Vilket jag verkligen gillar.

Flaskorna vi använder mest här hemma. Della dricker ju inte sin mat själv men vi mäter alltid upp vatten och mat till henne i flaskor för att få exakta mått osv. Sen tycker jag är dessa är så smidiga att ta med sig. I varje flaska följer det med ett mått och ett mixernät. Måttet fyller vi alltid med välling och stoppar sen i flaskan när vi ska någonstans. Perfekt!!!

Nu till den här super smarta uppfinningen! Straw teat Två sugrör och två sugnappar. Byt bara ut dinappen på din nappflaska så har du istället en perfekt sugflaska. Sugröret går att klippa kortare för att de ska passa även de lite mindre flaskorna. Ett enkelt byte och du har en ny funktion på en gammal flaska. ??

Med koden dittesvanfeldt så får ni nu 20% rabatt på ett helt köp. 

Puss Ditte

2 kommentarer om “En av mina morgonrutiner

  1. Sandra says:

    Nu har jag beställt ett par flaskor till min lilla sessa. Hon behövde nya och dessa är ju faktiskt rätt snygga. Lite viktigt eftersom flaskorna i alla fall här ständigt står framme :DHoppas hon gillar dem.

    • Ditte Svanfeldt says:

      Hehe ja det är samma här.. Duni gillar dem, hippas din lilla också gör det ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.