En blivande 11 årings drömrum

Hej ? Idag blev det aldrig riktigt dag… vad hände? Mörk hela dagen! ? 
I morgon blir våran stora prinsessa 11 år, hon har sedan en tid tillbaka pratat om att hon vill göra om på sitt rum, måla det rosa och göra det mer ”joulinigt”. Så i går bestämde vi oss för att göra om rummet helt. Hon gick till skolan och efter det skulle hon sova och ha mys hemma hos mormor och morfar så då passade vi på. 
Jag hämtade upp sofia och vi åkte sen och köpte in allt! Färg, lampor, sängkläder, matta, print osv osv.. David kom hem och hjälpte oss att röja ut rummet och sen målade vi klart allt. Målade även in två tavellister i samma färg som väggen, blev väääldigt bra!!! ??? 
Idag har vi gjort att små fix som vi inte hann i går och ca 30 min innan hon kom hem från skolan hade vi hunnit klart med allt och knutit en stor rosa rosett runt hennes dörr. Det är såååå fint och att få se Joulines reaktion när hon öppnade dörren till rummet var priceless ???❤️. Såååå lycklig och alla känslor utanpå kroppen. 


Vi ska köpa till lite förvaring och även ett litet bord där hon kan pyssla. ❤️ huvudsaken var att hon skulle få tillbaka känslan av ”jag” i rummet och att hon skulle tycka att det var mysigt och det lyckades vi med. ❤️ 
Puss på er ? 

Puss Ditte

11 kommentarer om “En blivande 11 årings drömrum

  1. Erica lindholm says:

    Men Gud vilken härlig överraskning, så fint! ? Håller själv på att ordna min dotters rum och måste bara fråga vad det är för väggfärg? ☺️

  2. Caroline Andersson says:

    Gud, så fint! Jag förstår att hon blev överlycklig! Får man fråga vad den rosa färgen på väggen heter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.