En dag med aporna

God morgon fina ni ❤️

Blir så glad över att ni fortfarande är en trogen skara läsare som varje dag klickar er in hit även om jag inte är så bra på att uppdatera nu.. har tagit lite sommarlov från det mesta nu. Men att ta kort och skriva är ju bland det bästa jag vet så jag gör det ändå när andan faller in.

I går ställde vi klockan och åkte satte oss tidigt i bilen för att åka till Furuvik med mamma, pappa och Nenne. Vi hade verkligen bästa dagen❣️ Så mysigt! Duni fullkomligt älskade det.

Mitt lilla Dun. Inte ett dugg rädd för djuren, men när det kommer ett annat ”främmande” barn i närheten av henne då vill hon helst gå där i från.. ?

Tycker helt klart att Furuvik är den mysigaste parken när man har barn i Dunis ålder och uppåt.. vi kommer absolut åka hit en gång till den här sommaren. ?

Aporna var det bästa tyckte Duni. ?

Moster är bäst ingen protest.

Älskar att man får gå i lummig miljö och på många ställen vara inne bland djuren. Så mysigt!

Morfars axlar var bra att vila på när de små benen var trötta.

Alla somnade i bilen på vägen hem så jag hade gott sällskap av Alex och Sigge i högtalarna. ☺️

Till middagen kom Niklas, ( nennes Niklas ) som Duni fint säger. Vi grillade lax och gick en kvällspromenad till dammen för att kasta lite sten. Duni skulle promt vara med Nenne hela tiden. Mina bästa tjejer. ❤️

Idag kommer dom och sätter upp fönstrena i vårat sovrum! Sååååå spännande! Jag måste köpa gardiner och skenor så vi kan sova gott där inne, förhoppningsvis redan ikväll ???

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.