En dag på Liseberg 

Hej fina ni, jag var heeelt slut efter en hel dag på Liseberg igår så när vi kom tillbaka till hotellrummet vid 00.10 var jag för trött för att skriva om våran väldigt härliga dag. Mindre härligt var dock att jag åkte på en minsta matförgiftning efter lunchen ?? Helt plötsligt blev jag jätte illamående och fick väldigt ont i magen. David satte mig i en taxi till hotellrummet, sov i ca 1 timme och drack en CocaCola. Kändes bättre efter det och David skickade massa gulliga videos på en väldigt glad Duni så jag satte mig i en taxi och åkte tillbaka. Väldigt värt för det var sååå mysigt där under kvällen när alla lampor tänder och mörkret började lagga sig som en mysigt täcke över parken. Tjejerna sprang som dårar och åkte nog alla karuseller som fanns. Jag vågade knappt titta när de åkte dem läskigaste. Hua, jag älskar verkligen inte att åka karuseller och mår nästan dåligt utav att bara kolla när tjejerna åkte men dem hade en väldigt rolig dag och gick med trötta fötter och lyckliga hjärtan hem mitt i den ljumna sommar natten. ?????? det är lycka på riktigt att få se sina barn glada.  Dunihjärtat åkte för första gången karusell, såååå söt ?❤️Vi sov väldigt skönt i vårat fina rum på Hotell Bellora. Som förövrigt ligger mitt på avenyn och bara 10 minuter gångavstånd till Liseberg. ?? otroligt mysiga tjejer som jobbar där som fixade och donade så fint för oss. ❤️ otroligt bra service! kan varmt rekommendera att bo där om ni ska till Göteborg, om ni inte ska övernatta så kan jag ändå rekommendera er att gå dit då maten var riktigt god??❤️. 


Efter att ha låtit mina älsklingar sussa gott till nästan halv tio så gick vi sen upp och åt super god frukost ? 

Sen packade vi ihop oss och gick till Universeum. Tjejerna tyckte det var kul dock väldigt oanpassat för barnvagnar så jag och David tog med oss Duni och gick till Gothia tower och åt en lunch. ❤️ 

Vi har haft 3 väldigt mysiga dygn här och det tar lite emot att åka hem, saknar dock mina älskling där hemma. Ska blir väldigt mysigt att få pussa på Della ikväll ?❤️ 

Puss Ditte

2 kommentarer om “En dag på Liseberg 

  1. Johanna says:

    Hej ditte, var är joulines fina rosa skor ifrån? vill ju ha likadana, haha! kram o tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.