En Ditte eftermiddag

Hej ❤️
Dagen idag blev mycket bättre än i går ?
Duni ville mest sova under förmiddagen så vi låg i sängen tillsammans efter frukosten ❤️ hon pillade på mins fingrar och somnade snabbt, vaknade, somnade osv. Ringde till läkargruppen och bad om råd, om hon inte är bättre i morgon så åker vi dit. Oavsett kommer jag nog att göra det.
Vid lunch åkte vi in till Sthlm, mötte upp David som tog Duni och jag gick vidare ner på stan. Strosade i solen för mig själv.. kände mig naken utan vagnen och Duni ? så konstig känsla att gå själv utan vagnen. Köpte lite fina sommarkläder på Massimo dutti, drack en kaffe och satte mig sen i solen utanför Nobis och väntade på att Emily skulle komma. Vi gick på event för Philips steamer som Amanda ( min blogg kollega ) höll i. Jätte fint anordnat och massa gott att snacksa på.


Emily och Vinnie ?


Efter eventet gick jag och Emily vidare till Mood gallerian för att äta middag på Booquerian ???

Så mysigt! ❤️
Kom hem till glada barn ? jag och Duni hoppade i duschen medans Jullis packade inför resan, Della hjälpte till och David steama sina skjortor ? en som blev väldigt glad över det jag fick med mig hem från eventet. ❤️
Nu natti ?

Puss Ditte

En kommentar om “En Ditte eftermiddag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.