En favorit

( inlägget innehåller adlinks )
Hej gullisar, blir så lycklig utav ljustet ute nu som all snö ger. Så himla fint! ??☃️❄️ jag önskar verkligen att det får ligga kvar nu. Gärna får det komma ännu mer. Dagens outfit, En utav mina favorit tröjor, från Gina Tricot.. fått så många frågor om den. Finns åter i lager och till himla bra pris dessutom. Ni kan köpa den HÄR. ? (gamla bilder dock, från när Duni var mini mini ? )
rc=”https://dittesvanfeldt.vimedbarn.se/files/2017/12/img_6425.jpg” class=”size-full wp-image-12843″ height=”1254″ width=”1024″>

Idag har vi varit i stan och köpt de sista julklapparna tillsammans med våran bästa Nanette ❤️ Har bara två saker kvar att fixa nu, så skönt. Längtar till i helgen när vi ska köpa gran ? Duni fick se sin första julgran hos Nanette & Jims, den var väldigt fin tyckte hon ????.
Så otroligt vackert ute nu, moder jord ❤️❄️☃️
När vi kom hem la jag Duni i vagnen och gick en prommis. Hon sussar gott fortfarande ?☃️
Jag passar på att ta en kaffe i lugn och ro här :
Hoppas ni har haft en finfin dag.? puss!

Puss Ditte

8 kommentarer om “En favorit

 1. Josse says:

  Visst är det härligt med snö ute nu,så vackert och håller med om att det kan få komma mer ??? Jag undrar var du köpt dina vinterjackor och från vilka märken dom Kmr från ? Dom är helt otroligt fina !! Världens bästa blogg i övrigt. Ta hand om er ❤️ Och god jul!

  • dittesvanfeldt says:

   Älskar det ?❄️? så mysigt!
   Åh tack vad snäll du är, glad jah blir ? en är från H&M och den gröna är köpt i Danmark på en lite butik, den svarta luddiga är från indiska. Puss på dig ❤️ tack detsamma ???

 2. Camilla says:

  Åh vad skönt att vara klar med julklapparna!! Snälla, ge mig tips på julklappar till min 11-åring! Vad har du köpt till Julli? I år tycker jag det är helt galet svårt när de är så “mittemellan”… Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.