En fin en

Vaknade som vanligt utav att två små ögon stirrar på mig och att en liten hand kraffsar på mig ❤️ mina morgnar har blivit himla fina sen Duni kom, bättre sätt kan man inte vakna på. Dessutom så ler hon världens största leende med hela ansiktet så fort jag slår upp mina ögon och tittar på henne. Underbara lilla människa ❤️🙏🏻

Gick upp, satte på mig morgonrocken och gick ut på altanen där David och Christian satt och drack morgonkaffet. ☀️☕️
Tog sen en dusch medans Duni gosade med Jullis i sängen. Stekte ägg och gjorde frukost till mig och Julli, gosade med Della och packade sen in vagnen och barn i bilen för att åka till Sofia på Urban ❤️ där har vi hängt nästan hela dagen.

Efter lunch åkte vi och hämtade upp färgen på Nordsjö 😍👌🏻 kommer bli sååå fint! Längtar 😁😍
Åkte hem och packade en övernattningsväska till Julli och skjussade henne sen till mamma och pappa där hon ska sova i natt. Blev bjuden på go fika som vanligt och åkte sen hem till Sofia igen, för bland annat lite inredningsplanering. 😄
David kom och hämtade mig och sen kom också Nenne, hon åkte precis och vi har slängt oss i sängen till ett avsnitt ozark.

Himla fin dag idag ☀️❤️
Hoppas ni också haft en sån.

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.