En förmiddag att tanka energi

Jag och Duni stannade hemma när David åkte till sjukhuset i morse. Som jag skrivit förut, det är svårt att underhålla en bebis samtidigt som det ska vara lugnt och tyst i rummet för att Della inte ska få kramper när hon är extra känslig. Så idag tog vi en förmiddag för att tanka lite välbehövlig energi hemma. En väldigt glad Duni har krupit fram och tillbaka till hallen sen in till vardagsrummet igen. Klättrat upp på bordet, klättrat ner, krupit in till hallen igen, pussat sig själv i spegeln, haft väldigt seriösas samtal med sig själv.. typ så våran dag sett ut. ❤️??
När hon sovit har jag kollat inspo till nya köket som ska bli här hemma. Otroligt befriande att få ta lite ytliga beslut.. ingen som frågar vilken tå man ska sticka i, vilken ådra eller vart man bäst sätter en infart, eller vilken slags smärtlindring som funkar bäst osv.. det har varit så skönt att få tänka på något annat. Vi ska göra om köket, riva ut de mörka bänkskivorna och sätta in vit marmor. Tror det kommer bli väldigt bra. Funderar på att måla om luckorna vi har nu.. får se efter att stenen är på plats om jag fortfarande tycker det är nödvändigt.
Så här ser köket ut just nu :
Jätte fint ✨ men lite mörkt.. tror det kommer bli perfekt med vit sten till de mörka luckorna.
Vi har hunnit med lunch, tvättat och hängt två maskiner tvätt, städat, ätit semlor och druckit te med Jullis och Sofia, sen har jag lagat mat. Risotto blev det idag, med massa parmensan och sparris. Sen har jag och Duni duschat.. nu leker hon och Jullis med klossar, jag ska bädda sängarna och sen blir det kvällsmål för att sen stupa i säng.
Har facetimat med min mellersta älskling också ❤️
Så fina❣️
Puss på er och återigen tack, för alla fina värmande ord ni skickar ??❤️.

Puss Ditte

2 kommentarer om “En förmiddag att tanka energi

  1. Jungfrumamma says:

    Hoppas att Della kryar på sig verkligen. ?
    Coolt kök ändå. Sticker ut med det mörka, men man tröttnar ju alltid på det man har också vad gäller inredning. Sån är jag iaf ?

  2. Li says:

    Vilken liten sötnos hon är och en liten utforskare, klarade hon sig ner för glasbordet?. Snyggt kök, men håller med om att det är lite mörkt. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.