En gång om dagen

Okej här för någon dag sen fick jag igång min analytics som gör att jag kan se hur många det är som varje dag går in och läser här på bloggen. Eeehehehehe. Fick panik. Och vill säga Tack och förlåt för att jag inte skriver så ofta. MEN nu ska jag minsann hålla i det här. Det ska finns något nytt varje dag att läsa här inne. Blev så glad över att se att ni är flera flera tusen som tittar in här varje dag utan att jag skriver varje dag. Så som sagt, det ska bli ändring. 🤍

Torsdag idag, vi hade en riktigt seg morgon. David (kors i taket) gick upp före oss alla och gjorde frukost. 🥰

Lämnade Duni på förskolan och åkte sen till veterinären med Bosse för att kolla så att hans sår i munnen läker som det ska. vi fick dra ut två av hans valptänder som verkligen inte ville lossna. 💔 Stackars lilla korven.

Sen åkte jag och hämtade upp Sofia för att sen åka vidare in till sthlm. Behövde beställa soffan nu till vårt nya hus pga så lång leverans tid.

Det gick fort att bestämma sig för vilket tyg soffan skulle få. Jag hade redan spanat in detta. 🥰 Kommer bli så fint!
Vi kollade efter tyg till Dunis rum också..

Hittade ett fantastiskt fint sidobord som hamnade högt upp på önskelistan.

Vi gick sen vidare till Hotel diplomat. Där vi åt lunch. 🤍

Efter lunchen traskade vi vidare mot Toteme. Skulle kunna köpa hela affären om jag kunde. De har så mycket fint!

Två plagg som fick följa med hem. 💭🤍 Vårigt värre. Jag tror inte jag köpt ett par jeans färgade jeans sen jag gick i 9an…

Gick vidare och köpte med oss kardemumma semlor hem.

Ringde David på vägen hem så han mötte upp oss för att fika 🥰☕️

Jouline är på stan med sin flickvän och några vänner, David är på gymmet och jag & Duni har lagat mat och hunnit äta den också. Jag gjorde sallad, vegofärssås och bönpasta. Duni sa ”- mamma jag smakade på den här röran och den var verkligen inte god. MEN du gjorde så gott du kunde så du får 10 poäng av mig ändå. ” 😂😂😂😂 Hon är ju för rolig. ❤️

Nu ska jag tända en brasa, lite ljus och sätta på en film och invänta att resten av familjen ramlar in en efter en. ❤️

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.