En helt vanlig tisdag

Vaknade med huvudvärk, så började dagen med att smyga upp innan alla andra. Brygga kaffe och gå en promenad på baksidan av huset i skogen med Gösta. Kom tillbaka lagom till att Duni vaknade.
Idag har varit en seg dag, vi har mest hängt inne på Dunis rum och i soffan. När hon sov passade jag på att yoga. La mig på golvet inne i hennes rum. Somnade ? men vaknade efter en stund utav att Gösta pussade på mig.
Läser Hjärnsmart för andra gången nu, den är väldigt bra. Om ni inte läst den så gör det. ??

Drack en kaffe på golvet med Gösta i knät.

Jullis kom hem med kompisar efter skolan. Vilket resulterade i en överlycklig Duni och att jag och Gösta kunde på en prommis ensamma. Åkte sen och köpte semlor till alltihopa. Fettisdagen idag ju. Avslutade kvällen med ännu en semla tillsammans med mamma och pappa som kom förbi och kramades lite. ❤️
Duni sover på min mage, nattade henne för en timme sen men det är så gosigt att ligga såhär. Skulle kunna somna, bums jag med. Men har lite att fixa med innan det är sovdags för mig med.
Puss på er vi hörs mer i morgon.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.