En hemlighet 

I dag har vi haft en mysig dag, det var ingen handboll idag ( virriga föräldrar ) så vi segade hemma istället.

 Mysigt det med! ❤️??☕️ Åsa och Jocke kom förbi på en kopp kaffe. Sen gick jag och la mig, fick sova gott i nästan två timmar. ?? väääldigt välbehövligt och skönt! 

Vid tio i två åkte vi hem till Nanette & Jim ❤️ världens bästa. De var barnvakt till Duni ( min lillasyster blev sjuk ) och vi är livrädda för förkylningar nu när Della ska opereras så då hoppade våra bästisar in. ❤️ pussade hejdå och åkte in till stan. 
Köpte popcorn och lite godis och lagom tills vi hittat våra platser kom Åsa och Jocke också. Mysigt med lite sällis på bion ❤️ men filmen var riktigt dålig faktiskt ? The nile Hilton incident.. inget att rekommendera med andra ord. Vi köpte med oss pizza hem till Nanette o Jim som vi åt tillsammans, när vi kom hem och gick upp för trappen hos dem och Duni fick syn på oss började hela hon att studsa av lycka. Haha alltså ååååh så söt!!! ❤️❤️❤️❤️ Världens bästa vänner har vi! Tack för ikväll älsklingar. ❤️ 

Nu har vi gosat ner oss i sängen, pussat och bäddat om våra små och ska nu kolla på helikopterrånet & sooova! Ska bli väldigt skönt. ? 
På Tisdag har jag en hemlighet att avslöja för er, som jag hållit för mig själv ganska länge nu… men jag är sååå stolt över detta och det ska bli så kul att få berätta för er. ❤️❤️❤️ 

Puss Ditte

3 kommentarer om “En hemlighet 

  1. Angelica says:

    Förlåt Ditte men jag måste säga att det är SÅ jobbigt att klicka sig in hos dig i dagsläget, för det kommer både en popupreklam man måste klicka bort och ett meddelande om att man ska svara på frågor. Man hinner liksom börja scrolla och så vips har man klickat på reklamen och måste stänga en sida för att komma tillbaka till dig ? Vill ju läsa ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.