En liten önske-lista mitt i veckan

(Inlägget innehåller adlinks)
Hej finisar.
Knåpat ihop en liten önskelista på saker jag vill ha. Både till hemmet och till mig själv.
Spets Bh från Gina. Nu för bara 59kr Finns här ❣️

Perfekt nyans på en myströja enligt mig. Finns Här ❣️

Koftan FINNS HÄR ❣️

Ljusstake lilja ? den här kommer jag passa på att köpa nu då den är på rea. FINNS HÄR ❣️

Samma sak med den här apan, har velat ha den i många år. Så nu passar jag på, även denna är på rea. Så fin till Dunis rum. FINNS HÄR ❣️

Mina favorit leggings, har bott i dem här under vintern. Har ett par i GRÅTT och i SVART ❣️ De svarta hade jag på mig när vi åkte in för att föda Duni ???

Skinnkjolen FINNS HÄR ❣️

Det var lite av de jag önskar mig just nu. ❣️

Puss Ditte

2 kommentarer om “En liten önske-lista mitt i veckan

  1. Carro says:

    Alltså du är alltid så snyggt klädd! Älskar din stil ❤ Måste passa på att fråga, när du tex har såna där tights, har du en lång tröja över då eller kan man ha en vanlig kortare till? Eller blir det för naket om rumpan, haha förstår du hur jag menar, att det typ ut som att man har leggings och borde ha en tröja som går över rumpan ?

    • dittesvanfeldt says:

      Åh tack snälla ??❤️ jag personligen använder alltid tröjor som går ner lite över rumpan nät jag har tajts. Men det är ju en smaksak tänker jag.. jag älskar överlag tröjor som är oversize och är under rumpan. Får så lätt urinvägsinfektion också så jag vill vara varm.. speciellt nu när det börjar bli kallt. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.