En liten utflykt 

Go kväll ❣️ Hoppas ni haft en fin dag? Ja började min med att smyga upp och göra en kopp té, gosade in mig i ett hörn i soffan och började kolla på nya avsnittet utav games oh thrones. Duni vaknade efter en stund så jag fick mysigt sällis utav henne. Strax efter det kom Jullis också.

Vi åt frukost, Jullis cyklad iväg till kompisar och jag pussade liten Dellaälskling innan hon gick ut på prommis. Packa sen in mig och Duni i bilen och åkte för att hämta upp min lillasyster, vi åkte till Rc i Sigtuna, fikade och gick en prommis i solen. ❤️☕️☀️


På eftermiddagen plockade vi upp mamma & pappa, åkte ut till Öregrund för att picknicka på klipporna.. men det spöregnade när vi kom fram så vi åkte till Östhammar, satte oss vid vattnet och åt sushi i kvällssolen. Väldigt mysigt. ❤️ Sååå min veckohandlingslista sprack idag, måndagens mat får bli någon annan dag istället, kanske blir till lunch i morgon. ☺️
Vi avslutade kvällen med en prommis längst vattnet nere i Knivsta. Trots lite regn så var det väldigt mysigt ?


Alla små prinsessor sover. Har precis hängt en tvätt och diskat alla nappflaskor och hällt upp två glas iskallt vatten, nu blir det en film i sängen. ?
Sååå kul att ni är så många som vill att vi kör en veckolista på söndagar ? ska göra mitt allra bästa för att komma med nya goda recept. ?
Natti, vi hörs i morgon igen.

Puss Ditte

3 kommentarer om “En liten utflykt 

  1. Lotta says:

    Du skriver så fint om din familj hela tiden. ❤️
    Om man skulle få önska ett inlägg så skulle det vara så roligt med lite fler dagens outfit och kollage med inspo.
    Du har sån känsla för stil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.