Ditte Svanfeldt

En lördag att minnas

2018.10.14

Kategorier: Familj, Höst, Vänner

God morgon ??

Vilken underbar dag det var i går, ser ut att bli samma väder idag. ??? Hösten när den är som bäst.

Vi spenderade mycket utav dagen ute, åt bär från buskarna. Städade på tomten och gjorde i ordning poolen för vintern. Så skönt att röja bort bar och löv och fixa ute i trädgården. Det ger ett härligt lugn. Vi är verkligen hus människor, även om vi absolut inte är några “fixar” människor ? så trivs vi så bra med huslivet. Och som jag skriver var och varannan dag, så älskar jag våran baksida. Att vi bara kan gå rakt ut i skogen??? Den är helt underbar nu, alla lövens färger som skiftar i gult,rött och oranget nu. ?

Jag var iväg till stan en snabbis för att besöka biskopsgården, lämna lite kläder och köpa en mysig kappa.

Stannade på en leksaksaffär på vägen hem och hittade Trolls dockor ? Jag skulle ha filmat Dunis min när jag gav henne kartongen med dem i. Oslagbart. Hon har inte släppt dem sen dess. Till och med sovit med den ena ?

Vi spenderade kvällen hos Åsa och Jocke + alla tjejerna. Så mycket skratt och god mat till sent på kvällen. Som vanligt. ?❤️

Nu ska vi äta frukost och sen kommer Nanette och Jim hit, eller om vi åker till dem.. inte bestämt än. Meeen fika ute blir det garanterat. Sen åker vi till mormor och morfar mot eftermiddagen ❤️ Mormor har fyllt år så vi ska fira henne. ❤️?

Hoppas ni har en mysig helg. ❤️

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot