En lördag helt i min smak

Lördag. Med jordens segaste morgon. Underbart och helt i min smak. Duni tog världens längsta sovmorgon. Så mysigt. David smög upp och bryggde varsin kopp kaffe till oss, sen låg vi och kollade på Kalifat. Medans hon trynade gott mellan oss.

Hon sov och sov och sov. Jag hann läsa hela nya Residence och dricka mitt varma kaffe ☕️ (alltså det brukar hinna bli lite svalt annars pga Fjunet) Visste ni förresten att vårat kaffe smakar väldigt gott kallt också. ?? Inga snuskiga bismaker som kommer fram som de annars kan göra på kaffe som blir kallt. Prova vet jag. Och skriv sen vad ni tyckte. ❤️

Duni vaknade men vill inte jätte gärna på upp på en gång så vi låg kvar och kollade på Bumbi björnarna.

Sen åt vi frukost i soffan med en brasa som värmde fint. ❣️
Tanken var att vi skulle åka in till stan och köpa nya trosor och böcker till både mig och Duni. Men vi ändrade oss ganska snabbt och bestämde att en dag hemma med fix på tomten kändes härligare.

Längtade väldigt mycket efter sommar och alla härliga stunder på våran uteplats idag…

Till våren så kommer vi att lägga en ny liner i poolen. Den vi har haft är lite för liten så nu ska det äntligen fixas plus att vi kommer sätta i ett UV rengöringssystem som gör att poolen alltid kommer vara väldigt ren. (Viktigt för Della) ❤️

Efter lunchen sov Gösta och Duni middag. Jag passade på att kolla på serie. Har ni sett Kalifat?!

Vid 15 kom min vän Fanny förbi. Så himla mysigt att ses igen. ❤️ Alldeles för längesen sen sist.
Detta är så typiskt Gösta.. så fort jag står stilla så kommer han och lägger/ställer/sätter sig på mina fötter. ??

Och nu står David och sjunger och lagar mat i köket, Della och Duni målar naglarna, jullis och eveliin spelar spel och jag sitter i soffan med en kopp té.

Nu ska jag lägga ansiktsmask och sätta på mig morgonrocken. Äta en väldigt god middag och sen blir det mys och serier. ?

PUSS

Puss Ditte

En kommentar om “En lördag helt i min smak

  1. Emelie says:

    Hur funkar det med poolen på vintern, hamnar det djur i den (möss å annat otäckt?) som man upptäcker först på våren?
    Är såååå sugen på pool men det biten känns inte lika lockande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.