En lugn start, en brasa och kaffe

Hej ❣️ 2020 börjar lugnt för oss, passar mig väldigt bra. Inga planer utan bara ta dagen som den kommer. Vi umgås, går långa promenader, spelar sällskapsspel och har tänt brasan varje dag. Mysigt. Speciellt efter att man varit ute på en lång promenad i de kyliga vädret. Då är det fint att komma in och värma sig med en kopp kaffe framför elden. ☕️

Duni och jag går alltid upp först, så hon hjälper mig allt som oftast med att brygga kaffet. Hon vet att det är 5 skopor som man ska hälla i nu och räknar noggrant. ❤️ ( i går slängde vi ut granen, men stjärnorna o fönstren får hänga ett tag till ) Det blir ju så mörkt annars.

I går hämtade jag lillasyster på morgonen för att gå en promenad med Gösta. Finns så mycket fina ställen att upptäcka här där vi bor.

Är så glad över den här lilla killen, som gör att jag kommer ut på sånna här härliga rundor dagligen. Det gör gott för själen.

I eftermiddags kom det lite snö, så nu ligger det ett vitt litet täcke över marken. Mysigt, ser fram i mot dagens skogspromenad.

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.