En månad fylld med finheter

Mars. Redan, känns väldigt härligt. Dagarna blir längre, ljusare, tycker man hinner njuta mer i takt med att ljuset kommer tillbaka. Vi har mycket fint att se fram i mot under den här månaden.
I morgon ska jag och mamma åka till Sthlm för att leta inspiration till ett kommande väldigt roligt projekt. Lovar att ni kommer få ta del utav det snart.
Om en vecka åker vi till Vemdalen, en hel vecka med skidåkning, god mat och mys framför brasan i en väldigt fin stuga. Är Duni för liten för att prova på skidor?? När började era barn åka? ??? Ska bli så mysigt.
Medans vi är borta river de hela Dellas “avdelning” invändigt och påbörjar ombyggnationen av hennes rum, tvättstugan och toaletten. ???
Jag och Sofia åker till Köpenhamn i två dygn dagen efter vi kommit hem från Vemdalen. ??
En dag efter att jag kommit hem åker David och Nenne till New York i 5 dagar. (Kommer sakna ihjäl mig, men är väldigt glad för deras skull.. dessutom väldigt glad över att jag slipper åka. ?)
De kommer hem lagom till Nennes födelsedag, som ska firas. ????
Och dagen efter fyller mini människan i vår familj 2 år. ??❤️?
Jag har satt ett mål om att yoga minst 1-2 gånger i veckan. Vilket jag kommer ta mig tid till. Om ni inte provat på yoga gör det. Yinyoga är min favorit.. Man får ett väldigt härligt inre lugn. ??
Jag kommer fota några samarbeten ? Har jag berättat för er att jag under hela 2019 är ambassadör och ansiktet utåt (tillsammans med 10 till fina tjejer) för Yves Rocher ? Något jag är vääääldigt stolt över. ??❤️
Känns som att den här månaden kommer gå fort, fylld med massa finheter. Vilket jag är tacksam över. Vi går mot ljusare tider helt enkelt. ☺️

Puss

Puss Ditte

2 kommentarer om “En månad fylld med finheter

  1. Marie says:

    Testa och se om hon gillar att åka skidor! Vi var på skidsemester förra veckan och vår 4-åring åkte för första gången (hon totalvägrade förra året ?) lillasyster som blir 2 år i slutet på maj åkte också skidor förra veckan och älskade det! Vi använder tecken som stöd till våra barn då de har en kusin med DS och hon tecknade ”mera” varje gång vi kom ner för backen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.