En mysig stund med två av mina skatter

I går hade jag två telefonmöten inbokade så jag valde att stanna hemma. Gick en lång promenad med Gösta och åt en god lunch som bestod av bladspenat, tonfisk, inlagd rödkål, gurka, riven morot, ekologiska linser och massa olivolja, rödvinsvinäger plus salt o peppar. GOTT!
Hämtade hem Jullis och Duni från skola & förskola och handlade med mig varsin semla. Mysig stund med två av mina skatter. Della sov, hon har varit dålig från och till i några dagar nu. Det har varit några oroliga nätter med mycket slemmsugning och Alvedon för att få ner febern. Tror det är epilepsin som stökar. 💔

Till middag åt vi Linsgryta. Recept hittar ni HÄR.
Idag hänger jag och Gösta på kontoret hela dagen, i nästa vecka får vi hem prover på koffeinfritt kaffe! Jag är sååå pepp på att få prova. Längtar tills vi kan sälja det. 🤍✨☕️🧠

Hoppas ni får en finfin dag.

Puss Ditte

2 kommentarer om “En mysig stund med två av mina skatter

  1. Sara says:

    Tusen tack för matinspo! I need it badly! Gillar när det blir en blandning av dagarna och maten och bilder på ert mysiga hem <3

  2. Tina says:

    En sådan fantastisk matta! Precis en sådan jag länge letat efter! Hade blivit så glad om du vill dela var den är inköpt 🙏🏻🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.