En natt att glömma

Helst… inte mycket sömn har det blivit. Davids telefon ringde mitt i natten utav att de berättade att Della flyttas från sin vanliga avdelning till barn intensiven. Han slängde sig in i bilen och var snabbt borta. Kvar låg jag med 100 olika tankar i huvudet och kunde såklart inte somna om. Efter en stund kom ett lugnande sms som gjorde att hjärtat började slå i normal tak igen.
Men många timmars sömn har det inte blivit hur som helst.. ska gå upp och göra mig i ordning för att åka in till henne.. allt känns så absurt, två av mina bästa personer i livet ligger på varsin intensivavdelning bara några meter i från varandra just nu.

Puss Ditte

11 kommentarer om “En natt att glömma

 1. Helena says:

  Era stackare!! Känner så för er! ❤️Håller tummarna för att de båda snart kryar på sig!! ❤️❤️

 2. Tess says:

  Nu räcker det! Hur mycket mer ska ni orka bära? Önskats det fanns något vi bloggläsare kunde göra för er, på riktigt. ❤️❤️❤️❤️❤️

 3. Ulrika says:

  All styrka till er♥️ känner inte er men blir vädigt berörd av din ärlighet i dina inlägg.

 4. Anna says:

  Mår så dåligt över hur tufft ni tvingas ha det <3 Kan ni inte bara få ha lite lugn och ro ett tag 🙁 Jag orkar knappt gå in här också läsa längre då jag blir så illa berörd. STOR kram, KÄMPA

 5. Emelie says:

  Jag vet vad ni går igenom?, går inte beskriva oron man får bära. Jag är relativt ny här och har inte förstått vem det är mer som är sjuk?
  Önskar er lugnare tider?.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.