Ditte Svanfeldt

En perfekt dag

2018.12.06

Kategori: Okategoriserade

God morgon ❤️

I går började vi dagen med att läsa och mysa inne på Dunis rum innan förskolan. Hon har fått en julkalender utav mamma och pappa, där hon varje dag får en liten pixi bok. Bästa ?❤️ Så det börjar vi alltid dagen med.

Sen läste vi Boken vi fick med oss hem i går från Malin och Anna ❤️ lika fin invändigt och så himla tänkvärd och viktigt budskap.

Ser ni, elefanten. Passar såååå bra i Dunis rum. Nu måste jag bara hitta en ram till den.

När David åkte och lämnade Duni så passade jag på att jobba. Fixade och bockade av lite “att göror” och drack en kaffe.

Sen bryggde vi i ordning Fru vintage kaffe och hällde upp i en termos och åkte hem till mamma & pappa för att gå en promenad i skogen.

Såååå fint.

Vi stannade på mitt favorit ställe, drack gott kaffe och pratade om framtiden i över en timme. ❤️? Så mysigt!!! Riktig trollskog där mamma o pappa bor. Älskar det.

Kvällen spenderades här hemma tillsammans med Sofia och Johanna, vi drack glögg och åt pepparkakor med blåmögelost. mys! ❤️

Nu ska jag smyga upp och väcka Jullis ❣️ Tända ljus och göra frukost. Det gjorde alltid min mamma och pappa åt mig, minns min känsla så väl, hur mysigt det var att komma upp på morgonen till dukat bord, tända ljus och att äta frukosten alla tillsammans. ❤️ Självklart vill jag föra det vidare till mina barn, att får starta dagen så. ❤️

Hoppas ni får en finfin torsdag.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot