En perfekt gåva

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet.

Hej hjärtan.

Idag vill jag skriva om våran kaffebebis. ❤️☕️
För er som vill köpa kaffe klicka HÄR ❣️ Och För varje sålt kilo kaffe skänker vi 10 kr till Hjärnfonden och deras forskning om hjärnan, speciellt barnhjärnan. ❤️??
Ett paket beans and brains kaffe kostar 49kr och du kan välja att köpa antingen ett kilo ( 4 stycken 250 grams påsar ) eller 500 gram ( 2 stycken 250 grams påsar )

Ni är många som skrivit till mig och sagt att ni köpt kaffet och kommer ge bort någon påse till barnens fröknar på förskolan, eller i julklappsleken i jul. DET tycker jag är sååå fint. För det blir en present med mening, som är viktig på riktig och räcker längre. Att ge bort en fikastund till någon man tycker om, att få denna någon att ta en paus i den stressiga vardagen. ❤️?? Och samtidigt skänka pengar till Forskning kring små barns hjärnor. Hur fint är inte det?

Och till dig som redan köper kaffe vecka efter vecka, vi har så du kan prenumerera på kaffet och få det hem till dig lagom till att ditt är slut igen. Läs mer om det HÄR ☕️

Dittes Roast – En smak av ljus choklad, mandel och en hint av karamell. ???

I går drack jag mitt kaffe ur pressokanna (inte provat det tidigare) Och wow! Det var super gott. Så ja till eller som som frågat om kaffet passar till presskannor ????

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.