En sån dag

Vaknade trött idag, somnade ledsen.. Aldrig en bra idé. David kliade på min rygg tills jag somnade. <3 åkte till mamma och pappa efter att vi lämnat Jouline i skolan.. Sen åkte vi till second store i stan och köpte lite saker inför julen. Blir så trött av stan, av allt folk. Så när vi kom hem la jag mig i sängen.. Ligger fortfarande här. Tittar på bilder från när Della var yttepytte liten bebis. Världens finaste <3
Skulle vilja komma iväg i några dagar.. Bara åka och ta det lungt. Inga måsten, få lite ro i huvet och landa i allt som hänt. Det hade varit himla fint.. Nej nu ska jag gå upp och mysa med mina små, sen åka till mamma o pappa på middag. Hoppas ni får en fin fredagskväll <3 
   
 

Puss Ditte

2 kommentarer om “En sån dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.