En söndag i min smak

Har städat halva huset, haha jaaa jag vet att jag skulle ta det lungt men jag gör allt väldigt sakta och då går det okej i varjefall.. David och Julli är på handbollscup i nästa idag, så jag och Truls har varit ute och plockat kottar i skogen på baksidan, bäddat rent i våra sängar och slängt i två maskiner tvätt. Sövt Della har jag också gjort, så himla mysigt.. det var längesen som hon somnade i min famn nu, kan vara bland det bästa jag vet.. blev gråtig och tänkte på alla gånger som hon legat på mitt bröst och sovit. Får ett sånt lung i magen när hela hon blir som en liten tung degklump och man riktigt känner hur hon slappnar av i varenda muskel i kroppen. Där och då stannar typ tiden, kan sitta & pussa och lukta hur länge som helst.. bara njuta av att få ha henne nära. Nu har jag slagit på en film och gjort lite fika, ska krypa ner under en filt i soffan och mumsa på min första egen gjorda latte. Ser ni att det är ett löv?! IMG_6101 IMG_6102 IMG_6103 IMG_6104

Puss Ditte

En kommentar om “En söndag i min smak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.