Ditte Svanfeldt

En stor dag på många sätt

2018.12.13

Kategori: Okategoriserade

I annonssamarbete med kappahl

Hej fina ni och glad lucia.. eller vad säger man? ???? idag har varit en sån otroligt mysig dag.

Vi började morgonen med frukost och mys i soffan, för ovanlighetens skull. Sen åkte vi iväg allihopa för att kolla på Dunis lucia tåg på förskolan. Hon var en liten lucia så hon hade en luciaklänning över overallen med ett rött sammets band runt magen. Såååå söt. Det är något alldeles speciellt när man gör något för första gången.. Dunis första lucia tåg. ? Alla små söta barn som gick där. En väldigt mysig morgon. ❤️

Efter förskola och skola så samlades vi hela familjen och klädde julgranen. När brukar ni klä den? ??? vi brukar vänta tills dagen innan julafton men i år kunde vi inte hålla oss.

Det är också första gången vi klär granen när precis alla är med och hjälper till, förra året var ju Duni för liten. Julmusik i bakgrunden och i ugnen står två plåtar med pepparkakor som gör att hela huset luktar ljuvligt. Älskar just det här med den här tiden på året. Myset, tillsammans med de som betyder mest.

Här, i fina jultröjor från kappahl. ❣️

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot