En väldigt mysigt helg

Hej vänner ❤️
Hoppas ni haft en lugn och skön helg?
Vi hade inga som helst planer. I fredags kom mormor och morfar över på en fika. Jag fick bjuda dem på mitt alldeles egna kaffe. Det känns väldigt speciellt ?☕️ Och jag är så otroligt glad över att det är såååå många som köpt min rost. Tänk, när ni fikar på det.. då känns det nästan som att vi fikar tillsammans. ☕️ Ska bli så fantastiskt kul att få höra vad ni tycker om det.
Morfar hjälpte David att installera vår nya tvättmaskin och torktumlare, eftersom att Della är så väldigt känslig så känns det extra viktigt att ha det senaste inom detta.. så jag är jätte glad och nöjd över våra nya. ❤️

Till kvällen lagade vi thai lax och kollade på serier. ❤️ David somnade som en stock bredvid mig i soffan. Trött älskling efter intensiva dagar.

I lördags började vi morgonen vid klippan då Duni tjatat från att hon vaknade om att få gå ut i skogen. Vi tog med oss kaffe och varmchoklad. ❤️

Bästa sättet att starta dagen ❤️
Strax efter att vi kom hem kom mamma och pappa. Vi gick en lång promenad och fikade ❤️

Och i går (söndag) så vaknade jag utav ett sms från mamma där de undrade om de inte fick komma ut med frukost/brunch. Vilket vi självklart ville. Så mysigt. ❤️ Vi åt hela förmiddagen, bara massa gott och till ”efterrätt” så gjorde mamma croissanter med nutella och bananer på som hon sen la i ett mackjärn så de blev varma ??? MUMS.

Idag är jag hemma med Duni ❤️ Hon fick feber i går kväll och idag kom det små små röda prickar på händer och fötter. Nu sussar hon en stund och jag passar på att städa och skriva lite.

På torsdag åker jag och David till palma. Som vi längtar ? ska bli så rackarns mysigt.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.