En väldigt speciell dag

I dag är en väldigt speciell dag, min största prinsessa blev 11 år, i år firar vi 8 år tillsammans. Jag och hon. Jag har fått äran att kalla henne min dotter i 8 år, inget gör mig stoltare än det. Att få vara mina tjejers mamma ??❤️ är det bästa i livet. Sååå otroligt stolt över min Jullis och jag är så ofantligt glad och tacksam över att vi fick varandra, att jag har henne. ❤️ 

Dagen spenderades mesta dels på sjukhuset med Della, lagom tills att Jullis kom hem från skolan så var vi hemma. Della väldigt trött och alldeles för rosslig för att vara utan optiflow så hon fick kopplas upp och få syrgas och sova. Medans hon sov gick vi ut i skogen och hade picknick tillsammans med mamma och Nenne ❤️?? det var Jullis önskan, helst hade hon velat att alla var med men morfar var på möten i Sthlm och Della var alldeles för hängig för att följa med ut, hon behövde verkligen vila efter ett mindre bra dygn. ❤️ 

Väldigt mysigt! ? skogen är mitt happy place alla dagar i veckan. Andas djupa andetag och låta sig omfamnas av allt det vackra och väldigt lugna naturen har att erbjuda. ❤️ 
Jullis beställde sushi till middag, så pappsen fick snällt åka och köpa det ? 

Mot kvällen kom släkt och vännen ❤️ världens bästa. ❤️❤️❤️ så överöst med kärlek, precis som det ska vara, alla dagar i veckan ❤️ våra tjejer har det verkligen fint på det sättet… så många som genuint älskar och bryr sig om dem. ?? nu har jag precis nattat Jullis, en väldigt lycklig och tacksam 11 åring som kröp ner i sin säng ikväll efter paketöppning, fika, kramar, många glädjetjut och att ha spelat Xbox med sin moster ?.  Della hjärtat sover också för kvällen, hoppas natten blir bra… rossligt och jobbigt med saturationen ger ingen bra magkänsla att gå och lägga sig med, Duni hon hade gärna somnat redan vid middagen om hon fick men vi höll henne vaken tills det var natti påriktigt. Nu snusar hon sött brevid mig i sängen, det tar på krafterna att vara på sjukhus och fira storasyster. ?❤️
Nu ska den här trötta mamman också sova! Två dygn ensam ser jag inte fram i mot men min älskling flyger till Milano i morgon bitti för jobb.. såååå snabbspola till lördag nu tack ?. 

Puss Ditte

2 kommentarer om “En väldigt speciell dag

 1. Sarah says:

  Så underbart allt låter! Förutom att Della är hängig förstås ❤ Älskar sista bilden på Jouline i skogen med pappa i bakgrunden ? ta hand om er finisar!

 2. Sofia says:

  Grattis till er fina prinsessa!<3
  Och hoppas Della mår bättre idag!<3
  Vad härligt att vara i skogen,det är det bästa stället jag vet om att vara på.Där och vid havet.Då känner jag lugnet.
  Stor kram till er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.