Ett av mina absolut bästa bloggtips

Håll i hatten för nu ska ni få ett av mina absolut bästa Bloggtips. Jag har själv följt henne sen ja, jag kan inte ens minnas hur långt tillbaka i tiden det är.. började läsa henne blogg när jag var ca 18 så (ungefär 10 år nu då).. och letade efter mat inspo på olika sidor. 


Hittade till Linnea och fastnade totalt. Sen dess har jag varit en trogen läsare och får så otroligt mycket inspo från hennes blogg och fantastiskt fina bilder. Linneas skafferi, fina fina du! Jag är så stolt och glad över att få vara din bloggkollega nu, hade jag nog aldrig trott när jag som “liten” satt i min vindsvåning i linköping och letade goda recept till veckans middagar. Tack, för att du fått mitt matintresse att växa mer och mer med åren. ??❤️ 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.