Ett besök hos barnakuten

I går när vi la oss, jag och Duni. Så läste vi saga och drack välling i vanlig ordning. Hon somnade på två sekunder med jag låg kvar länge. Kollade på serie i sängen tätt intill henne. Vid 22 kändes det som att hon kokade. Jag tog tempen som visade 40.6 grader. Ännu en febertopp. Tidigare i veckan fick hon utslag på fötter och händer och jag kändes mest att nä nu får det vara nog. Så vi åkte in till akuten, febern ville inte gå ner trots Alvedon och Ipren. Vi åt glass, drack vatten och satt i flera timmar i väntrummet. Vi träffade doktor och fick besked om att åka hem och göra ett urinprov och sen komma tidigt på morgonen igen. Och ja, idag hade hon ingen feber och mår bra igen. Så skumt men tydligen inte ovanligt. Vilket får mitt mammahjärta att lugna sig lite. ❤️

Jag är ju lixom van vid allvarligt sjukt barn.. så mitt katastrof-tänk finns väldigt nära till hands. ?? Hur som helst, glad över att dagen varit fin trots lite sömn.

Nu ska jag krypa ner bredvid henne och sova.. bland det mysigaste som finns. ?

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.