Ett besök till akuten och ny tatuering

Är ni några här fortfarande? Som läser bloggen.. Jag skriver ju inte jätte ofta längre, men jag gillar ändå den här formen av medie väldigt mycket. Känner ingen press eller stress kring bloggen vilket är väldigt skönt. Hur som helst, ni får gärna tycka på hjärtat i slutet av inlägget om ni läser det. 🤍 Då ser jag om ni är här fortfarande. Sen får ni såklart också gärna kommentera och komma med idéer om vad ni vill att jag ska skriva om.

I fredags åkte jag in till akuten efter att ha pratat med 1177 som ville utesluta en stroke.. jag fick synbortfall och extremt ont i huvudet i torsdags eftermiddag och det försvann inte så jag åkte till akuten för att bli undersökt. Jag mår så dåligt av sjukhusmiljön, det sitter i benmärgen, alla hemska minnen, lukten, luften, ljud och stressen kommer som en smäll så fort jag går in genom sjukhusets dörrar. För mycket trauma har hänt mig och min lilla familj innanför de där dörrarna. Så, jag fick såklart jordens ångest anfall där inne. Bättre blev det inte utav att jag hamnade i ett likadant rum som vi var i sist när vi kom in akut med Della. När hon dog. Men jag fick snabb hjälp och de undersökte mig flera gånger och konstaterade sen att jag förmodligen fått ett migrän anfall, som satt i i flera dagar sen. Känner mig fortfarande väldigt trött och luddig i huvudet. Doktorn bad mig ta det lugnt och stressa mindre. Lätt med vårat liv ville jag säga men jag tackade för mig och gick till David som väntat ute i bilen. 🤍

Fokus just nu är i varjefall att ta det lugnt, vila, träna lätt mest rörelse och yoga och sen fylla kroppen med bra saker.
I går var en mysig dag, Sanna kom förbi och vi åkte till John för att tatuera oss. Hennes första och min tredje. Alltid lika pirrigt innan men går alltid lika nöjd där i från.

Ett J som i Jouline i närheten av Della ❤️ Det blev precis som jag ville. Så fint.

Nu ska jag träna, sen ska jag åka ut till tomten igen. Duni är hos mamma och pappa idag. 🙏🏻❤️
Sen blir det middag, thai lax med wook är tanken.

Puss Ditte

20 kommentarer om “Ett besök till akuten och ny tatuering

 1. Jenny says:

  Läser dina inlägg. Gillar dem alla o brukar skrolla bakåt för att läsa gamla inlägg. Önksar kanske mer interaktivitet både här o på insta då jag aldrig fått svar men förstår även att livet inte alltid tillåter det.

  hursom, gillar dina sociala medier massor. Kram.

  • Ditte Svanfeldt says:

   Förlåt ❤️ Är det något speciellt du velat ha svar på? Tack snälla för din kommentar ❤️ Kramar

 2. Agnethe says:

  Jag läser alltid din blogg.Tycker allt du skriver o visar är toppen. Men när man trycker på hjärtat är det sällan att siffran ändras.

  • Ditte Svanfeldt says:

   Åh okej tack snälla för feedback jag ska försöka få det fixat ????????❤️❤️

 3. Mira says:

  Jätte fin tatuering på jätte fin mamma ❤️
  Tror inte att du behöver att tänka på eller få idéer till vad du ska skriva om.
  Du inspirerar, påverkar och berör bara genom att vara dig och skriva fritt.
  Tack för att du delar med dig så öppet av din resa genom livet.
  Jag vill också tala om att jag heller inte kan få siffran på hjärtat till att ändra sig när jag trycker på den.
  Kram ❤️

  • Ditte Svanfeldt says:

   Tusen tack ????????????
   Men åh vad fint! Tack det värmde i hjärtat att få höra ❤️

   Åh okej då måste jag kolla med min it kille vad det kan vara för knas.

   • Lina says:

    Hej! Jag förstod idag att det är själva texten bredvid hjärtat man ska trycka på och inte hjärtat. Har försökt förut jag med 🙂 Jag läser bloggen och läser även bakåt i tiden. Har en flik på min padda där jag bläddrar bakåt sida för sida när jag känner mig inspirerad. Planen är att gå igenom allt tillslut 🙂 Tack för en fin blogg och Instagram!

 4. En annan Jenny says:

  Det gick inte att lämna ett hjärta så jag lämnar en kommentar istället. Jag tycker om att läsa det du skriver, hoppas du snart mår lite bättre trots omständigheterna. <3

 5. Marina says:

  Älskar din blogg, har valt bort Instagram så uppskattar verkligen din blogg. Älskar alla inrednings i lägg samt att se vardagen hos er♡

 6. Maria says:

  Jag har läst din blogg i flera år, du har så fint och du skriver fint. Blev väldigt ledsen för er skull när det värsta hände..
  Har köpt kaffe och te och gett bort i julklapp, hoppas det går bra för er.
  Det går inte att trycka ett hjärta så skriver här. Jag har ingen instagram så där kan jag inte läsa.

 7. Ulrika says:

  Jag älskar att komma in här och hitta ett nytt inlägg. Du skriver på ett öppet och ärligt sätt om högt och lågt, känslor och inredning, mode och kärlek älskar denna blandning ????.
  Jag har upptäckt att det funkar att gilla om man trycker på texten gilla istället för ????.
  Önskar dig en härlig dag.

 8. Anonym says:

  Jag går in på din blogg nöstan varje dag den bäst… Inget trams rakt o ärligt om allt och inget. Ta hand om dig och varandra.

 9. Helena says:

  Jag tycker att din blogg. Är väldigt fin .
  Jag blir glad när du skriver

  Jag saknar veckomatsedel

  Jag tycker att du och din man ska göra en kokbok

 10. Ida says:

  Jag går in en gång om dagen här för att ta en paus från mitt jobb.
  Gillar att se dina vardagsglimtar – som du är så duktig på att dela med dig av. Jag är supernöjd 🙂
  Vänligen Ida

 11. Anonym says:

  Du har en fin blogg som berör och jag tittar in till dig o de dina ofta. Går inte att trycka på hjärtat!

 12. Marie says:

  Bonjour, je suis française et je lis votre blog.
  J’adore le lire, j’espère que vous allez continuer encore longtemps ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.