Ett besök till Akuten

Hej fina ni ❤️
11.00
Våran morgon blev inte riktigt som planerat.. och nu ligger vi på akuten. Inte med Della den här gången, nä nu är det mig det är nått vajsing med. Paniken har börjat avta och jag blir väl omhändertagen här vilket gör att jag känner mig lite lugnare.. får alltid sån ångest utav att sätta mina fötter på sjukhuset. När det handlar om mig själv känns det dock lite lättare. Glad över att vi inte behövt vara här en enda gång i sommar med Della. ??❤️
Vi hörs mer snart.


Vi fick åka hem ganska snabbt igen, efter lite provtagning och prat med doktor. Jag trodde att det var ett njurstensanfall, men doktor trodde muskelbristning i ryggen.. så jag fick antibiotika och smärtstillande med mig hem.

Mamma & pappa var med tjejerna. När vi kom hem igen åt dem lunch. ❤️ Vi fikade och lyssnade på åskan som verkligen dundrade utanför. Inge kul alls tycker jag.. fint men väldigt läskigt. ⚡️?


När mamma & pappa åkt hem städade vi vårat sovrum.. rensade och bytte ut lampor och skruvade upp nya. ?? visar er sen.
Kvällen spenderade jag med lillasyster och Duni.. vi åkte till vattnet. ?

Det blir så många ” första gången ” saker med Duni. Det är så fantastiskt att få uppleva dem tillsammans med henne. ❤️??
Nu sover alla små.. jag är trött, man blir helt slut utav att ha konstant smärta. Hoppas på att natten blir okej ändå och att smärstillningen hjälper.
Sov gott ❣️

Puss Ditte

4 kommentarer om “Ett besök till Akuten

  1. Jonna says:

    Tycker du är en sån grym förebild! Hoppas du får höra det flera gånger om dagen. Det är du verkligen värd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.