Ett hav av känslor

Två dåliga dagar nu, i förrgår natt var ändå värst.. och sen blev det en sån dag då man stålsätter sig, sväljer hårt och kör på.. nu har vi landat lite. Bo:at in oss i sjukhusrummet som så många gånger förut. Kala väggar, sladdar och handsprit. Försöker lugna, genom att sätta på spamusik, vattenfall och fina små klingljud, strycker bort de små lockarna från hennes panna och pussar försiktigt. Tänker att så här borde ingen 6 åring få må. Hon borde få leka i blåsten med sina klasskamrater, skratta hejdlöst med sina vänner och lära sig läsa eller gå igenom ett klurigt mattetal. I en annan värld kanske.. men i den här världen så är Della här. På sjukhuset, med smärtlindring i den lilla kroppen, svettig och febrig pga av smärta, nålstucken i varenda tå och spänner sina små händer så knogarna vitnar. Genom knappen i magen får hon en dos morfin och somnar tillslut.
Går genom kalla korridorer, fram och tillbaka så att Duni också kan få somna. Gråten skulle kunna skölja över mig, komma som en stor våg varje gång vi går här.. men det gör den inte. Inte nu längre.. bestämde mig för längesen att här har det gråtits nog. Även om styrka för mig är att kunna gråta, visa sina känslor. Så blir det inge mer just här på den här platsen, här stålsätter vi oss och krigar på. ???
Puss

Puss Ditte

24 kommentarer om “Ett hav av känslor

 1. Linda says:

  Du är verkligen så bra på å berätta så fint så att tårarna rinner… skickar styrkekramar åt hela er fin familj ?

 2. Lina says:

  Oj oj vad jag hoppas att vi snart får läsa att lilla Della mår bra, tycker så synd om henne. Tur hon har starka föräldrar vid sin sida.

 3. Emelie says:

  Blev så berörd av det här inlägget…❤️ Men du är en sån inspiration, du är en hjälte i mina ögon. Vill ge er och della alla kramar i hela världen, och jag önskar della blir bättre snart ❤️ Kram ❤️

 4. Sandra says:

  Alltså, ni är så fantastiska! Vilka hjältar. Allihopa, hela familjen, men inte minst Della. Er kärlek går det inte att ta miste på. Vilken krigarfamilj. Ni är såna idoler och förebilder. Så himla fina människor!! ❤️
  Kram på er hela familjen!! Och hoppas Della kan få må lite bättre snart❤️

 5. Rebecca says:

  Går inte förstå allt tufft ni går igenom! Din text får tårarna att rinna. Så starka ni och Della är! ❤️❤️❤️

 6. Sara says:

  All styrka till er krigare! Hon är en hjälte och lär oss andra massor.. tack för att ni delar med er! Stor kram

 7. Z says:

  Heja er o heja Della! Jag hoppas innerligt att hon får må bättre snart. Jag tycker att ni verkar vara helt fantastiska föräldrar! Jag har en dotter i Dunis ålder och blir orolig bara hon är febrig, jag kan inte föreställa mig hur ni har det, men tycker ni och Della är så starka!

 8. Z says:

  Heja er o heja Della! Jag hoppas innerligt att hon får må bättre snart. Jag tycker att ni verkar vara helt fantastiska föräldrar! Jag har en dotter i Dunis ålder och blir orolig bara hon är febrig, jag kan inte föreställa mig hur ni har det, men tycker att ni och Della är så starka!

 9. Johanna says:

  <3 ni är helt fantastiska! Idag ska jag köpa min favorittidning Modern psykologi och läsa om er!

 10. Jessica says:

  Finaste Ditte, som jag beundrar er. Er fina familj är så ödmjuk för livet och så otroligt fina tillsammans. Tänk om alla barn runt om i världen hade haft en så trygg famn att luta sig mot, en sån varm hand att hålla i som ni har, då hade världen varit lite bättre. En stor styrkekram till lilla Della, heja dig finaste lilla tjej.

  • Cecilia says:

   Vrider sig i magen och har egentligen inga ord. Helt ofattbart. Men vill ändå skicka all kärlek i världen till dig, Sara. ❤️❤️❤️

 11. Sara says:

  Det är konstigt det där. Man har gråtit så mycket. Tagit emot mängder av dåliga besked och brutit ihop varje gång, och tillslut hamnar man där att inga tårar finns kvar. En sorts likgiltighet fast ändå inte. Man bryr sig såklart lika mycket men man förvånas inte längre. Det är skrämmande, och förmodligen en försvarsmekanism för att man inte ska bli galen.
  Stor kram från en mamma med en son vars vård precis övergått till att bli palliativ❤️

 12. Carro says:

  Å vad ni är fina! Jag blir på riktigt rädd för att ni inte ska orka med varandra. Ni är fantastiska och jag kan säga att det är tur att era barn har just er! Kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.