Ett helt nytt kök

God morgon ❤️
I går var en bättre dag för Della, dock så har de tagit tillbaka att det kunde vara njurbäckeninflammation.. så nu är vi tillbaka på ruta ett. Ovisshet är värst tycker jag. Vad är det som gör att hon är dålig då? ??
Hur som, har fått så mycket frågor om nya köket och det känns skönt att få skriva och tänka på något annat en stund så här kommer ett inlägg om det ❣️
Det blev så bra, känns som ett helt nytt kök med de nya bänkskivorna❣️ Såååå nöjd!? fick tipset utav Emily när vi var hemma hos henne för ca 3 veckor sen nu.. så vi beställde också allt från Granitop.se väldigt nöjda med det. Allt är helt klart nu.. så fort gick det från att jag skickade prisförfrågan tills att det nu är klart, 2 veckor. Först kom dem hem till oss och mätte allting med en lasermaskin.. sen bara veckan efter kom det två män och monterade ner de gamla köksbänkarna och satte upp de nya ❣️ så bra. Vi valde ljus marmor, Bianco carrara C. Ville ju ha ett ljusare kök och tänkte kanske även måla om köksluckorna men tycker inte att det behövs längre.. blev så ljust och fint med marmorn och dessutom fint med de gråa som matchar till de gråa inslagen i marmorn. ??
Sen valde vi att ha matt yta för bättre tålighet och för att jag tycker det är väääldigt snyggt. Valde också att slipa kantaterna i “fasad framkant”

Vi köpte även två nya diskhoar, en jätte stor på den vänstra sidan där diskmaskinen står och en lite mindre på köksön bredvid spisen.
Såååå fint, både jag och David är väääldigt nöjda. Känns jätte kul att han är lika glad som jag över det nya köket.❤️

Puss Ditte

8 kommentarer om “Ett helt nytt kök

  1. Matita says:

    Jättevackert ! Tavlan vid matbordet, är det du sim målat den? Hade gärna haft en sådan i mitt hem. Kramisar

  2. Maja says:

    Så himla snyggt!! Är riktigt nyfiken vårt köket är från? Eller om du vet färgkoden på era luckor? Har tröttnat på våra luckor och vill ha lite mörkare och dina var ju urfina ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.