Ett litet svart hus

God morgon ❣️
När vi var på ett hem så åt vi frukost i deras uterum gjort i svart stål och glas.. så otroligt härligt. Att vara ute fast man är inne. Lite den känslan jag ville uppnå med att skaffa en hel vägg med fönster i sovrummet ( i både Dellas och vårat sovrum ).
Idag ska vi på ett möte angående att skaffa ett liten Ca 25 kvm svart glashus på tomten. Vi har ett litet förråd som står uppe på berget på vår baksida. Där den bästa kvällssolens strålar går ner. Så där tänker vi att det hade varit väldigt trevligt att kunna sitta och njuta istället. Dessutom så vill Jullis väldigt gärna ha ett större rum där hon kan hänga med alla sina vänner. Så vi ska kolla möjligheterna till det idag.

Är väldigt sugen på att besöka det här fantastiska stället.. för inspo.

Samtidigt så går vi lite i tankarna om att försöka hitta den perfekta tomten och bygga helt nytt hus istället för att göra mer här där vi bor nu.. Men jag vet inte. Låter tanken marineras en stund till innan vi bestämmer oss för att börja letandet. Vi vet ju redan vad vi söker i så fall. Startar med att kolla på glashus idag i varjefall. ☺️?

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.