Ett säkert hem och små snuttar från veckan som varit

Hej ❣️ I går kom dem och installerade kameror Och nytt larm i hela huset, även flera stycken kameror ute på våran tomt. Känns tryggt att veta att allt filmas och att man bara genom ett knapptryck på telefonen kan larma hela huset.

Jag försöker hitta tillbaka till mina 10 tusen steg om dagen.. skade ju foten när jag kommit in i ett bra flow men den är bättre nu. Så i morgon börjar både träning och steg samling igen. Vi har bestämt oss för att efter att vi lämnat Duni ska vi åka till gymmet. Och efter gymmet ska vi gå ut i skogen, äta mellis och låta Gösta springa av sig. Tror jag vill åka till skogsreservatet i sunnersta. Hur som, jag MÅSTE och VILL ta tag i träningen igen. Vill komma in i ett sånt där skönt flow som jag hade förut där träningen var en del av vardagen.. något som var härligt och självklart. Så jag vet ju att jag bara måste börja! I morgon är den dagen. Nu ska jag bli stark igen.

Såhär såg jag ut i onsdags när vi fotade inför boken jag ska vara med i.. rött dagen till ära. ❣️ Klänningen är från Rough studio för er som frågat.

Kaffe i favorit kopp i bilen är en självklarhet varje morgon när jag skjutsar jullis till skolan.

Just nu läser jag en bok som heter Ord för dagen. En sida per dag men kloka ord som får mig att reflektera, tänka och känna. Gillar den. Ska beställa en skrivbok från bookbinders med beans and brains ingraverat på. Fint att ha som jobb bok till paddan. Gillar ju överlag mer att skriva på papper än på datorn/paddan.. så jag måste ha både och med mig på möten.


Gösta fick låna Davids mössa och sötare finns inte. ❤️

Jullis kom nyss hem från en natt hos mamma o pappa, mysigt att få lite mormor o morfar tid mitt i veckan❣️ Vi ska kolla klart serien vi ser tillsammans så fort Duni och Della somnat. David jobbar sent men han kommer garanterat att göra oss sällskap när hon kommer hem. Nä nu ska maten plockas undan och jag ska göra mitt lilla Dun redo för sängen.

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.