Färg

Tack snälla för alla tips och råd som ni kommer med ❤️ I morgon ska vi till bvc, det känns bra för då kanske även hon kan komma med lite råd. Lilla gosgrodan, tårarna rinner och näsan snorar. Liten och ynklig ☹️❤️. Vi har mest suttit i sängen idag, hon på mitt bröst som en liten groda, David börjar känna sig bättre så mot eftermiddagen tog han henne och gick ut i vardagsrummet så jag fick bädda rent och öppna fönstrena för vädring. Nu sover hon i varjefall och äter bra gör hon också. Hoppas natten bli bättre än i går, David har laddat ner ljudboken om helikopterrånet så vi är förberedda för en vaken natt.
Processed with VSCO with b6 preset
Processed with VSCO with a8 preset
Processed with VSCO with a8 preset
Har legat och kollat färger till vårat sovrum, är så sugen på att måla om.. i vardagsrummet vill jag ha en grå/beige färg men i sovrummet tror jag det kommer få bli något i den här stilen :
IMG_0292 IMG_0293 IMG_0294 IMG_0296
 
Mitt huvud värker, ska gå ut med Truls en snabbis och andas lite frisk lift så blir det nog bättre.. riktigt aprilväder även idag.. ena sekunden snöstorm och andra sol. ?? Längtar efter vårvärme nu!!

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.