Färger här hemma

God morgon ❣️
Här började jag min morgon idag.

Med en kaffe och podd. Det lilla bordet hittar man på bland annat vålamagasinet och har blivit en favorit här hemma. Älskar den bruna stenen mot betongen.
Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om färgkoderna vi har här hemma. I vardagsrummet, köket, hallen och kontoret har vi skimming stone från farrowandball. ?? Den perfekta greiga färgen om ni frågar mig.

I Dunis sovrum, vårat sovrum och Dellas sovrum har vi färgen mohair från Jotun Lady pure. Och i joulines rum har vi färgen dijon också från jotun lady. ❣️

Ni vet ju att jag gillar lugna färger, dova toner som går hand i hand. Det är så mycket som händer i mellanåt i våra liv att jag har hela tiden känt att hemmet måste utstråla lugn, att vi här hemma ska omfamnas av ett varmt luddigt moln. När allt runt omkring känns kaosigt ska vi kunna känna lugn och harmoni här hemma. Jouline fick välja färg helt själv i sitt rum, viktigt att alla känner sig delaktiga i hur hemmet ska vara.. helt ärligt var jag lite skeptisk till valet av färg men det blev såååå himla bra! ?? Skapar en väldigt mysig känsla i rummet.

Nu ska jag göra frukost till mina små. Hoppas ni får en fin dag.

PUSS

Puss Ditte

En kommentar om “Färger här hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.