Favoriter från Ellos

(inlägget innehåller adlinks)
God morgon Finisar!
Hoppas ni sover gott nu, jag vaknade och kunde inte somna om.. Mmmh tröttmössa verkligen! Men sånt här är ju kul så jag passar på medans tiden finns, vilket vill säga är när Duni sussar 🙂
Tycker ellos fått in massa fint nu, börjar med saker jag tänkt till Dunis blivande rum.
Hylla att ställa söta leksaker på, finna HÄR. Lampa, kanske inte det första man tänker på att ha i ett barnrum och lite just därför tycker jag att det skulle vara super fint. Finns HÄR.
Sänghimmel i frin mörkgrå, finns HÄR. Söt liten sittpuff som skulle matcha hennes super söta gungmammut hon fick av alla mina tjejer, finns HÄR. Beddset i tvättat lin, super fint. Finns HÄR.

 
Matta att leka på inne i rummet, viktigt viktigt.. super fin tycker jag denna är. Finns HÄR. Gulligaste nattlampan någonsin, finns HÄR. Förvaring kan man ju inte få nog utav, de här två tycker jag är väldigt söta dessutom, vilket är ett plus såklart. Finns HÄR och HÄR.

 
Och lite nytt till vårat sovrum..
Fin stol att hänga av sig kläderna på, finns HÄR. Beddset, finns HÄR. Nattlampa på varsin sida utav sängen, perfekt om man gillar att läsa innan man ska somna. Finns HÄR.  Fint nattlinne, finns HÄR. Och sist men inte minst ett litet tips att ha på sängbordet.. ( jag har alltid en bodylotion och ett glas vatten på mitt sängbord. Den här luktar super gott och torkar in snabbt och bra. Finns HÄR. )
 

 

 
Nu ska jag försöka somna igen. 🙂

Puss Ditte

2 kommentarer om “Favoriter från Ellos

  1. C says:

    Jag har den mattan. Superfin! Dock drar den åt sig massor av ludd och skräp. Den är väldigt tunn och ligger inte still på golvet. Kryper man över mattan så blir den sladdrig/rufflig. Kanske blir bättre med mattskydd under.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.