Favoriter till vardagsrummet

(Inlägget innehåller adlinks)
Hej fina ❣️
Sitter uppkurad i soffan under en mysig filt. Har tänt massa ljus och dricker en stor kopp med champagne te jag fick av David på alla hjärtans dag ❤️ Snön singlar sakta ner utanför, har hunnit med 5 promenader hittills.. Duni sover helt klart bäst ute och andningen låter mkt bättre där så då får mamman gå massor ☺️ vilket jag så gärna gör, det ger massor av härlig energi det med. Men nu passar jag på att vila när hon vilar, knåpat i hop några utav mina favoriter i vardagsrummet. Hoppas ni gillar ? Och ikväll kommer ett “veckans Matlista” inlägg ?
Filten på bilden är från HAY, den har jag suktat efter länge.. så mjuk och fin. Stod och klämde på den senast i går inne på Atrilleriet ? Finns HÄR.
Golv lampan från Bernard schottlander är en riktigt klassiker och jag är väldigt glad över att den står i mitt vardagsrum. Kommer aldrig tröttna på den. Finns HÄR.
Velade mellan denna här taklampan från Petite friture och den vi har nu.. finns HÄR.
Älskar de här pallarna från Ox Denmarq. Har två mitt i mot soffan här hemma & är så nöjd med det. Finns HÄR.
Ljuslycktan med ansikten från Jonathan Adler är en favvis, har två stycken. Den ena står på vardagsrumsbordet och den andra på en ljushållare under en utav speglarna i vardagsrummet. Ger i från sig ett underbart fint sken. Finns HÄR.
Tremos från Georg Jensen, såååå fin. Har den står framme hela tiden även när det inte är kaffe i den. ? finns HÄR.
Lång ljusstake från skultuna, också en stor favorit. Fick den av David i julklapp ? perfekt i längden här hemma då vi har högt i tak.. men den finns ju i fler storlekar vilket är ett plus tycker jag. Modellen är klassisk, kommer aldrig tröttna på den. Finns HÄR.
Sist med inte minst, tidningsställ från AYTM i stål. Så fint! Står på min önskelista. Finns HÄR.

Vi hörs snart igen, då blir det mattips som jag hoppas ni kommer gilla ?

Puss Ditte

En kommentar om “Favoriter till vardagsrummet

  1. Anna says:

    Vart är lampan köpt som ni har nu? Älskar den ? och tacka för alla grymma tips du ger här ?? Har köpt flera outfits du tipsat om och får alltid massa komplimanger ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.