Favoriterna just nu

Som jag skrev i går så älskar Duni djur. Just nu är Lady & Luffsen favoriter här hemma. Det började med att Jullis hade köpt en t-shirt med tryck på i från scenen när Lady och luffsen äter köttbullar med spagetti. Duni tyckte att den var sååå fin. Så Jullis satte på den på tvn. Efter det var det bara Lady och luffsen som gällde. Så när vi var i Mall of Scandinavia ville Jullis köpa lady och luffsen gosedjur till Duni i födelsedagspresent. Hon har inte släppt dom sen hon fick dom förutom när hon leker på förskolan. ❤️? 

Så vi här hemma börjar vi dagen med film mys, sen ska vi möta upp Johanna, Sixten och Siri för att leka och fika i någon utav alla lekparker som finns här. ☀️ Älskar vädret! I går när jag hämtade upp Jullis och Alma i Boländerna så stod det 17 grader på mätaren. Underbart! 

Snutten och gosedjur. ❤️

Puss Ditte

2 kommentarer om “Favoriterna just nu

  1. Anneli says:

    En så förståndig flicka! Jag älskade Aristocats då jag var liten. Det var före teknikens tid så jag tjatade mig till att gå på bio. Tio kvällar i rad gick det bra, elfte kvällen sa pappa nej…
    Numera kollar jag Aristocats precis då jag känner för det 🙂

  2. Klara says:

    Min dotter är 2,5 år och hon sover inte längre på dagen utan vi slappar i soffan med snutte och napp och tittar på Pippi ca 1 h. Vi lägger henne kl 18.30 och då läser vi bok och sen tar det 10-15 min för henne att somna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.