Fika for good friends

God morgon, hade en dag med fart och fläkt i går. Började förmiddagen på jobbet och sen med att åka till Gränby en snabbis med svärmor, vid lunch mötte jag upp en väldigt efterlängtad och fin vän (Malin) på Gyntherska i stan. Vi började med en varsin cappuccino och laktritskola ??? Sen åt jag en purjolök/potatis soppa och hon varm macka. Väldigt mysigt ställe det där. Vi hade en hel del att prata i kapp om och planera in bebismage fotografering också. Två timmar gick fort och jag skyndade sen vidare för att hämta upp David och tillsammans åkte vi till sjukhuset. Tillväxt ultraljud stod på schemat, alltid lika nervös innan ett ultraljud! Usch kändes som jag skulle kräkas flera gånger men även denna gång gick det bra ??❤️ Bebis såg helt perfekt ut, tack och lov. Nu väger den 719 gram ?????❤️. Vi gick sen ner till förlossningen för att prata lite med jordens bästa doktor! Berättade om mina sammandragningar och foglossningen och gick igenom våran plan för denna graviditet.  Efter att jag berättat om mina sammandragningar så tyckte han att det var lika bra att bara kolla hur livmodertappen såg ut, sagt och gjort.. vilket visade att den har öppnat sig längst uppe där bebisen sen ska börja sin resa ut, inte mycket men endå 2,5 cm. Och det är lixom lite för tidigt, så från och med nu blir det VILA som gäller och verkligen lyssna på kroppen. Jag skrattade lite nervöst och frågade ” så du tycker inte att jag behöver gå hem och vara skit orolig nu ? ” doktorn skrattade lite tillbaka och sa att ” det kommer du ju endå vara hela graviditeten oavsett vad jag säger “. Han känner mig.. och jag är väldigt glad över att vi har just honom. Vi kramades hejdå och bestämde att ny tid skulle bokad i vecka 28 och om det var något innan det så skulle vi ringa/åka in till förlossningen.
Jag böt om till kalas kläder och sen vaggade vi till bilen för att åka hem till min mormor och morfar som hade fixat riktigt fint kalas ❤️?? sååå mycket gott. Alla mina spänningar under dagen började släppa och jag blev väääldigt trött, fick ju en del att tänka på dessutom så efter massa mat, fika och väldigt mycket skratt åkte vi hemåt. ❤️
 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset 5A989BBE-73F4-40D1-BF4E-6BCE9E2FC145

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.