Fika for good

Hej finisar, Sitter i sängen med ett litet sovandes Dun på mig. Ska snart börja gå mot Anna och Henke ❤️ Vi ska prova massa olika prosecco till deras bröllopsfest i sommar. ???? Och äta löjromspizza. Mmmh perfekt fredagskväll.
Jag och Duni har hängt på Coffee center nästan hela dagen, druckit massa gott kaffe ☕️ Den nya rostningen var ?????? När vi kom hem så gjorde vi hand och fot avtryck, så fint tycker jag och ett väldigt bra minne att ha att kolla tillbaka på när hon blir större. ✋???❤️
567011CC-61F4-42A5-B8BD-B9DE5007A805
Processed with VSCO with a5 preset
36CFB97E-F4D7-494D-97AA-E2B1C63710FE
Processed with VSCO with hb1 preset AB9DF727-6C90-42D0-93D9-6EDCFCAC88F2
Processed with VSCO with hb1 preset
Den lilla lappen med texten ” ditt liv kommer fyllas med magiska ögonblick ” fick jag i en lyckokaka nu när vi var i Göteborg ??❤️

Puss Ditte

4 kommentarer om “Fika for good

 1. Jennie says:

  Hej på dig! Tack för en fantastisk fin blogg! Det är så mysigt att följa er vardag. Jag undrar vad du använde för färg för att göra hand- och fotavtrycken? Bara vanlig vattenfärg? Det blev verkligen så fint!

 2. Jenny says:

  Åh vad fint! Har du köpt ett färdigt kit till avtrycken eller fixat själv?
  Ha en underbar helg! ❤

 3. Astrid-Therese says:

  Hei❤️ (Håper du forstår norsk). Begynte å følge din blogg/insta da vi gikk gravid samtidig. Du er utrolig inspirerende. En vakker og sterk dame med en nydelig familie. Ble helt forelsket i outfiten din når du filmet på instastory,så lurte på hvor du har kjøpt buksa og skoene på det øverste bildet hvor du holder din lille bebis.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.