Filminspelning och en världsfreden stolt mamma 

Hej vänner! ❤️ 
Hoppas ni mår bra? Här börjar vi komma tillbaka till vardagen. 
Fick kaffe sällis i morse utav Evelina, hon och jag lärde känna varandra under graviditeten med Della och hon med sin dotter, himla fint att fortfarande ha varandra. ❤️ 
Sen ringde David och frågade om jag och Duni kunde komma in och vara med på en filminspelning.. Duni skulle vara med och fika med sin kompis Abbe. Sååå söta så man smäller av. Lovar att visa er när den är klar ? fika for good babys. 
Mysigt att få äta lunch med pappan ❤️ 

Min glada lilla lintott. ?❤️ den här bilden beskriver Duni så himla bra ? 
Efter filminspelningen åkte vi till Jullis skola där det var dax för utvecklingssamtal. Blir alldeles varm i hjärtat av stolthet över henne när man får höra utav fröken hur duktig hon är i skolan, en fin vän som är mån om att alla mår bra och som också vågar säga ifrån oavsätt vad. Väldigt fina egenskaper om du frågar mig. Efter samtalet skjutsade vi henne till kompisarna som väntade med mellis tills hon kom. ❤️ 
När vi kom hem kom Nenne förbi. Hon och jag gick en härlig prommis. Älskar henne mest av allt, min fina fina lillasyster ❤️ 
Nattat alla gullisar nu, Della är en helt ny tjej efter operationen. Så glad och harmonisk. ??❤️ sitter så bra i sin rullis och hjälper mig så gärna när jag lagar middag eller stökar i köket. ❤️ 
Nu ska jag äntligen lägga mig i sängen och sooova. Så trött! Inget ovanligt direkt ??
Natti hoppas ni får en bra natt. 

Puss Ditte

4 kommentarer om “Filminspelning och en världsfreden stolt mamma 

 1. Emelie says:

  Fina familj ❤️ Jag vill först säga att jag älskar din blogg! Men jag saknar dina matlistor, vore jätteroligt om du började med de igen! Ta hand om varandra ❤️

 2. Christina says:

  Vilken fullkomligt underbar bild på den lilla gladfisen, jag har nog uppriktigt aldrig sett en så ljuvlig och ostylad barnbild. Önskar jag hade haft en sådan på mina fantastiska twins som nu är stora… och hade jag haft det så hade jag tapetserat världen med den 🙂

 3. Anna says:

  Underbart att höra att Della är så nöjd och stt hon fått komma hem! Skulle du vilja (och orka) berätta mer om operationen? Varför den skulle göras och vad som blivit bättre av den?
  Av ren nyfikenhet.
  All kärlek till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.