Finaste i livet

I går hos barnmorskan så konstaterade hon att magen haft damma mått de tre senaste gångerna (därför jag fick en tid i går igen) hjärtat slog på bra osv men med våran historik och med min nojja så ringde hon till sjukhuset på en gång och fixade en akut tillväxtultraljuds tid i morse klockan 08. Hon är verkligen bäst våran barnmorska. Jullis åkte upp med Åsa, Jocke och barnen i går kväll ändå men David stannade hemma med mig, han ville såklart vara med ifall det skulle vara något tok.. sov lite oroligt i natt och vaknade strax innan klockan, åkte in och båda var väldigt nervösa.. men allt såg helt normalt ut och bebis växer precis som den ska ❤?? Väääldigt skönt!!!! Vi skrattade och kramades i hissen påväg ner till bilen av lättnad.. urk hatar sånt där.
När vi väl kom hem hade vi mysstund med Della och drack en liten latte tillsammans innan David skulle åka. Han och hon alltså… älsklingar! Så himla fina ❤❤❤❤ Saknar honom redan, himla mycket. Jullis med, men hon har det så roligt ? Idag hade de åkt snöskoter i solen. Lite avis faktiskt men det känns som rätt beslut att stanna hemma.
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
D7F36064-575B-44D2-8E32-159C84D2299C

Puss Ditte

2 kommentarer om “Finaste i livet

  1. Petra says:

    Så skönt allt bra med dig och bebis. Underbara bilder på din fina Della och David. Kärleken lyser mellan dem. Della verkar vara en liten tjej som gillar mycket att gosa och kramas. Mysigt.❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.